damdamdidi tietoa

Mikä?

Damdamdidi on harrastuspohjalta toimiva yritys (OP Kevytyritys), joka keskittyy sosiaaliseen mediaan, peli- ja mediakasvatukseen sekä kevyeen graafiseen suunnitteluun. Autan mielelläni eri toimijoita – kuten esimerkiksi yksityishenkilöitä, nuoriso- ja kasvatustyötä tekevät tahoja, kunnan toimijoita, yrityksiä sekä yhdistyksiä ja järjestöjä – tarjoamalla asiantuntemusta ja osaamista edellä mainittuihin teemoihin liittyen.

Nämä nettisivut tarjoavat tietoa niin yrityksen palveluista että myös luettavaa Damdamdidi-, muiden työkuvioiden ja vapaa-ajan menoihin liittyen (blogi).

Kuka?

Yrityksen takana häärin minä eli Minna Koirikivi, nykyisin Pohjois-Pohjanmaalla asustava yhteisöpedagogi (AMK) ja Pelimiitti-koordinaattori. Olen toiminut pitkään lasten ja nuorten parissa. Osallisuus ja osallistaminen, digitaalinen nuorisotyö, peli- ja mediakasvatus, kehittämistyö sekä vapaaehtoistoiminta ovat teemoja, jotka kiinnostavat minua erityisen paljon.

Erityisosaamista minulle on kertynyt digitaalisesta nuorisotyöstä ja nuorten osallisuuden edistämisestä virtuaalisissa ympäristöissä – näiden parissa olen työskennellyt niin työ- kuin myös vapaaehtoistoiminnan kentillä kohta kymmenen vuoden ajan. Vuosina 2009-2016 organisoin Haapaveden seurakunnan Team Cafe Arkki -toimintaa, jossa pääasiassa nuoret tuottivat sisältöä sosiaalisen median eri kanaviin. Nykyisin koordinoin vapaaehtoisena Pelimiitti-toimintaa, joka on lyhyesti kerrottuna pääosin etänä järjestettävää pelitoimintaa 13-17 -vuotiaille nuorille. Kyseinen toimintamuoto on saanut näkyvyyttyä laajemminkin saatuaan Vuoden Pelikasvattaja 2018 -kunniamaininnan. Lisäksi olen pitänyt koulutuksia ja oppitunteja sekä käynyt puhumassa vanhempainilloissa peli- ja mediakasvatukseen liittyvistä aiheista. Lisätietoa työ- ja vapaaehtoistoiminnan kokemuksista löytyy LinkedIn-profiilistani.

Peli- ja mediakasvatuksen lisäksi olen tehnyt paljon erilaisia mainoksia, luonut visuaalisesti yhteneväisiä ilmeitä sosiaalisen median kanaville sekä väkertänyt blogeja ja nettisivuja (WordPress, Blogger, WiX). Valokuvaus on rakas harrastus, jossa haluaisin kehittää itseäni vielä lisää – tällä hetkellä otan mielelläni esimerkiksi potrettikuvia vaikka oman CV:n ja/tai CV-nettisivujen kuvitukseksi.

Sydämeni sykkii muun muassa eri pelaamisen muodoille (lauta- ja korttipelit, PC, konsoli, pöytäroolipelit), muumifilosofialle, kirjastoille, tatuoinneille, kaulakoruille, inspiraatiolle sekä uuden oppimiselle.