Hellou! Tämän yrityksen ja näiden nettisivujen taustalla häärin siis minä eli Minna Koirikivi, nykyisin Pohjois-Pohjanmaalla asustava yhteisöpedagogi (AMK), Pelimiitti-koordinaattori, pelaaja ja ikuinen inspiroituja.

Minna/Damdamdidi

Ammatillinen osaaminen:


Olen yhteisöpedagogi (AMK). Takana on myös pari vuotta läntistä teologiaa opetusalan suuntautumisvaihtoehdossa Itä-Suomen yliopistossa.


Erityisosaamista minulle on kertynyt sosiaalisesta mediasta, peli- ja mediakasvatuksesta, digitaalisesta nuorisotyöstä, kehittämistyöstä sekä vapaaehtoistoiminnan koordinoinnista. Peli- ja mediakasvatuksen sekä digitaalisen  nuorisotyön parissa olen toiminut aktiivisesti yli 11 vuoden ajan.


Olen pitänyt erilaisia koulutuksia, luentoja ja oppitunteja peli- ja mediakasvatukseen, sosiaaliseen mediaan, digitaaliseen nuorisotyöhön ja pelillisyyteen liittyen. Näistä löytyy esimerkkejä portfoliosta.


Vapaaehtoistoiminta on lähellä sydäntäni. Nykyisin koordinoin vapaaehtoisena Pelimiitti-toimintaa, joka on pääosin etänä järjestettävää pelitoimintaa 13-17 -vuotiaille nuorille. Tähän liittyen Suomen 4H-liitto valitsi minut Vuoden vapaaehtoisohjaajaksi vuonna 2019. Kyseinen toimintamuoto on saanut näkyvyyttyä laajemminkin saatuaan Vuoden Pelikasvattaja 2018 -kunniamaininnan. Pelimiitistä löytyy myös kirjoittamani artikkeli Pelikasvattajan käsikirja 2 -teoksesta.


Lisätietoa työ- ja vapaaehtoistoiminnan kokemuksista löytyy LinkedIn-profiilistani


 

Muita faktoja:


Vapaaehtoistoiminnan lisäksi peliharrastus on olennainen osa arkeani – erityisen tärkeitä minulle ovat lauta- ja korttipelit, tietokonepelit sekä pöytäroolipelaaminen


Rakastan tatuointeja – omista tatuonneistani löytyy tekstimuotoista ajatusvirtaa Humans with tattoos -blogista


Vapaa-ajalla katson piirrettyjä ja dokkareita, luen sarjakuvia ja sci-fiä, matkustelen, käyn kuntosalilla sekä harrastan epäsäännöllisen säännöllisesti kirkkobongausta


Sydämeni sykkii muun muassa muumifilosofialle, kahviloille, kaulakoruille, kirjastoille, valokuvaamiselle, inspiraatiolle sekä uuden oppimiselle