Tähän syksyyn on kuulunut monenlaisia ja hyvin erilaisia projekteja – uusi Pelimiitti-kausi lähti käyntiin syyskuussa, Juvalla kävin kouluttamassa porukkaa nuorten vertaistiedottamisesta ja -viestinnästä ja vähän aikaa sitten lähti käyntiin eräs mielenkiintoinen yhteistyökuvio, jota ajattelin valottaa nyt teillekin.

Aloitin marraskuun alussa siis osa-aikaisena sisällöntuottajana Hercules Esportsilla, joka on osa JS Herculesin toimntaa. Kyseessähän on oululainen harraste- ja kilpapelaamista edistävä e-urheiluseura, jonka toiminta on suunnattu pääsääntöisesti lapsille ja nuorille. Käytännössä tulen kirjoittamaan uutisia ja artikkeleita Hercules Esportsin ja Kaleva Median yhteiselle KameOn-sivustolle sekä päivittämään KameOn:n sosiaalisen median kanavia kuten esimerkiksi Instagram-tiliä. KameOn:n tavoitteena on ”edistää pohjoisen e-urheilua, kasvattaa sen tietoisuutta ja ennen kaikkea mahdollistaa e-urheilun harrastaminen kaikille.”.

Kannattaa laittaa KameOn seurantaan, jos vaan pohjoisen esports-meiningit kiinnostaa!

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s