// Linktree – helppokäyttöinen linkkipuu //

Oletko tuskaillut Instagramin kanssa, kun profiiliin pystyy lisäämään vain yhden linkin? Erityisen ongelmallista tämä on yritysten ja muiden työpaikkojen Insta-tileissä, joiden yhteyteen haluaisi liittää linkit kaikkiin somekanaviin ja tällä tavoin lisätä omaa näkyvyyttä digimetropolissa. Tähänkin ongelmaan on jo onneksi kehitetty ratkaisuja, joista yksi on Linktree.

Kuvakaappaus Linktree-palvelun etusivusta

Linktree on nimensä mukaisesti eräänlainen linkkipuu: palvelu tarjoaa alustan, jonne voit lisätä lukuisia omia tai organisaation somekanavia ja muita linkkejä valikoksi. Tälle tekemällesi valikolle tulee oma linkki, jonka voi liittää osaksi Insta-tilin profiilitietoja eli niin kutsuttuun bioon. Muoto on https://linktr.ee/ oma nimimerkki. Näin ei siis tarvitse valita, minkä lukuisista kanavista valitsisi Insta-tilin bioon, vaan pystyy laittamaan vaikka kaikki sometilit ja sivustot jakoon.

linktree esimerkki damdamdidi
Linktree-linkki laitetaan jakoon Insta-profiilin bioon eli tieto-osioon.

Palvelua pääsee käyttämään joko luomalla sinne oman käyttäjätunnuksen tai liittämällä olemassa olevan Insta-tilin Linktree-palveluun. Käytettävissä on sekä ilmais- että maksullinen Pro-versio, joista ilmaisellakin pääsee jo pitkälle.

linktree esimerkki damdamdidi
Kun linkkiä klikkaa, avautuu somekanavien ja muiden mahdollisten linkkien valikko.

Itse suosittelen käyttämään Linktree- tai muuta vastaavaa palvelua silloin, jos haluaa lisätä näkyvyyttä ja liikennettä omille sivuille. Se on erittäin helppokäyttöinen, ja tarjoaa seuraajille selkeän väylän lisätiedon pariin. Tarjolla on myös muutamia ulkoasuvaihtoehtoja, joista voi valita sen, joka omaa visuaalista silmää miellyttää eniten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s