Samaan aikaan, kun  nämä paahtavan kuumat helteet saapuivat Suomeen, alkoi minulla mielenkiintoinen työkuvio!

Olen nimittäin seuraavat pari viikkoa kiinni projektissa, jonka toteutan Ylivieskan 4H-yhdistykselle. En ole siis työsuhteessa, vaan teen työn yrityksen kautta ja laskutan siitä laskutuspalvelun (OP Kevytyrittäjä) kautta. Kyseiseen projektiin sisältyy siis 1) toiminnanjohtajan sijaistaminen hänen lomansa ajan, 2) yhdistyksen nettisivujen sisältöjen päivittäminen sekä visuaalisen ilmeen uudistaminen sekä 3) yhdistyksen somesisältöjen suunnittelu ja toteutus + kevyen somestrategian laatiminen lukuvuodelle 2019-2020.

damdamdidi 4h-projekti 1

Nettisivujen visuaalisen puolen uudistaminen on jo hyvällä mallilla. Koska Suomessa kaikki 4H-yhdistykset käyttävät samaa nettisivupohjaa, niin aivan älyttömän radikaaleja muutoksia ei ole tulossa –  pääpointti on, että saadaan tehtyä nettisivuista kevyempi, visuaalisesti inspiroivampi ja tähän päivään sopivampi paketti. Vielä riittää kuitenkin tehtävää esimerkiksi eri välilehtien tekstien muotoilemisessa. Täältä voi jo kuitenkin käydä katsomassa, miltä sivut tällä näyttävät tällä hetkellä. Nettisivujen olisi tarkoitus valmistua elokuun alkupuolella.

Somesisältöjen ja niiden graafisen ilmeen osalta olen päässyt myös alkuun, mutta vielä pitää hioa kokonaisuutta ja laatia konkreettinen suunnitelma siitä, millä tavoin Ylivieskan 4H-yhdistys on esillä sosiaalisessa mediassa (esimerkiksi Instassa) seuraavan syksyn ja kevään ajan.

Tällaisen työkuvion parissa aikani tällä hetkellä siis menee. Nyt se kuitenkin jää pienelle tauolle, kun lähden viikonlopun viettoon Etelä-Karjalan seudulle – jospa siellä lämpömittarin lukemat ei huitelisi niin korkealla mitä on luvattu Pohjois-Pohjanmaan seudulle (huh tätä hellettä!).

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s