Kevyet muutoksen tuulet puhaltavat niin täällä kuin myös eri somekanavissa!

Joku teistä on ehkä kerennytkin bongata parit uudet välilehdet ja niiden muuttuneet sisällöt. Tarkoituksenani on päivittää näitä sivuja hiljalleen – muuttaa tekstejä paremmiksi, selkeyttää palveluiden kuvailuja, lisätä kuvia/kuvituksia ja niin edelleen. Muutostyö on siis vielä kesken, mutta toivoisin saavani tehtyä viimeistelyt ja loput hiomiset tässä loppukesän aikana. Lisäksi olisi tarkoitus aktivoitua postausten kirjoittamisen osalta, ja jatkossa tuottaa useammin sisältöä työkuvioista ja vapaa-ajan menoista blogin puolelle.

sydan piirros 2 damdamdidi small
Tämä piirros/luonnos liittyy myös muutostyöhön – toivottavasti pian saatte nähdä sen käytössä!

Myös somekanavien puolella on pieniä muutoksia luvassa. Melko pitkään olen miettinyt Instan käyttöönottoa (kyseessä on kuitenkin yksi suosikkisovelluksistani!), ja tänään lopulta otin ensiaskeleen ja perustin kyseisen tilin. Täältäpä pääsee seuraamaan meikän työ- ja arjen meininkejä. Twitter ja Facebook pysyvät mukana edelleen – katsotaan, saisiko Facebookiin kehiteltyä jotain omaa sisältöä jossain vaiheessa.

Hitaasti nämä muutokset etenevät, mutta eipä tämän kanssa tarvitsekaan kiirehtiä! Koko ajan kuitenkin asiat edistyvät ja päästään lähemmäksi haluttua lopputulosta.

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s