Ylivieskan 4H-yhdistyksen alla toimiva Työ tulevaisuuteen -hanke järjestää Some työnhaun apuna -luennon ja työpajan maanantaina 29.4. klo 14-17. Tilaisuus on suunnattu alle 30-vuotiaille työttömille työnhakijoille.

Luento-osuudessa tulen puhumaan muun muassa siitä, mitä omat someprofiilit voivat kertoa itsestä työnantajalle sekä annan käytännön vinkkejä oman työminän esille tuomiseen sosiaalisen median digiviidakoissa. Avaan eri somepalveluita sekä annan ideoita siihen, miten niitä voisi hyödyntää työnhaun apuna.

some työnhaun apuna luento damdamdidi

Tilaisuuden päätteeksi minulta on mahdollista varata aika CV-potrettikuvaukseen. Saat siis kuvauksesta itsellesi käyttöön 3-5 kuvaa, joita voit hyödyntää CV:n kuvituksena että myös työnhakuun tarkoittamiesi someprofiiliesi profiilikuvana! Potrettikuvauksen kustantaa hanke, joten tämä on osallistujille maksuton.

Kannattaa ilmoittautua pian ja olla yhteydessä Johannaan (yhteystiedot näkyvät mainoskuvassa), sillä mukaan mahtuu vain 10 nopeinta!

Tulehan mukaan!

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s