Vuoden lähestyessä loppuaan alkaa Instagram-feedi täyttyä #bestnine2018 -hashtageistä ja erilaisista kuvakollaaseista. Jos et tiedä, mistä tässä ilmiössä on oikein kyse, niin lukaisehan tämä tiivis selitys asiasta!

Top Nine -sovelluksella voit saada tehtyä itsellesi kuvakollaasin, johon sovellus valitsee Insta-tilisi yhdeksän tykätyintä kuvaa kuluneelta vuodelta. Lisäksi sovellus ilmoittaa, kuinka monta tykkäystä olet kaiken kaikkiaan saanut vuoden aikana.  Kyseistä sovellusta voi käyttää joko selainpohjaisesti tai sitten lataamalla sen sovelluskaupasta. Otahan kuitenkin huomioon, että sovelluksen käyttö vaatii Insta-tilin olevan Julkinen -asetuksella – kannattaa siis kuvakollaasin teon ajaksi laittaa tili julkiseksi ja sitten vaihtaa se yksityiseksi, jos haluat tehdä oman #bestnine-kuvan.

Kuvan voi julkaista sellaisenaan, mutta jos haluaa erottua kaikkien muiden joukosta niin kannattaa sitä muokata ja lisätä siihen omaa twistiä. Kuvakollaasista voi tehdä vaikka pamustavalkoisen tai neonkeltaisen halutessaan, tai muokata siitä Instagram-tilisi muuhun värimaailmaan sopivan otoksen. Siihen voi halutessaan liittää vaikka puhuttelevan aforismitekstin tai ihan vaan lyhyen ”Kiitos!”-huudahduksen.

// Edit 30.12.2019: Vuoden 2019 #bestnine-kollaasin voi tehdä täällä! //

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s