Suomessa on valittu Vuoden Pelikasvattaja vuodesta 2014 lähtien, ja kunnianosoituksen saaja on julkistettu Peliviikon päätteeksi. Peliviikon sivuilla kerrotaan, että kyseinen titteli annetaan ”henkilölle, organisaatiolle, teolle tai ilmiölle, joka on olemassaolollaan, toiminnallaan tai käytöksellään edistänyt positiivista pelikulttuuria, suvaitsevaisuutta ja asiallista käytöstä peleissä, keskustelua digitaalisesta pelaamisesta tai vähentänyt pelaamiseen liittyviä haittoja” (suora lainaus täältä).

Tänä vuonna pelikasvatusasiantuntijat valitsivat kymmenistä ehdotuksista kolme finaaliin – ja yksi niistä on Pelimiitti-toiminta, josta olen tarkemmin kertonut viime postauksessa! Muutkin finalistit ovat erittäin hyviä: Pelitalo Serveri Torniosta sekä Sami Game Jam Utsjoelta. Näin pohjois-pohjanmaalaisena minua ihastuttaa erityisesti se, että kaikki finalistit ovat tällä kertaa Pohjois-Suomesta! Kävi äänestyksessä miten vaan, menee voitto oikeaan osoitteeseen ja on suuri kunnia saada olla finalistien joukossa.

Äänestyslomake on auki torstaihin 8.11. klo 23:59 asti, ja se löytyypi täältä: Vuoden Pelikasvattaja 2018 – Finalistit. Voittaja julkistetaan lauantaina 10.11. Ei muuta kuin reippaasti äänestämään toimijaa tai tapahtumaa, joka mielestäsi ansaitsisi Vuoden Pelikasvattaja -kunniamaininnan!

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s