Vapaaehtoistoiminnan puolella on riittänyt (ja riittää) loka- ja vähän marraskuun puolellakin tekemistä, sillä olen mukana järjestämässä Pelimiitti LAN -laneja!

Pelimiitti LAN järjestetään siis 9.-10.11.2018 Ylivieskassa ja ne on suunnattu Pelimiitin toiminta-alueen 13-17 -vuotiaille. Pelitapahtuman järjestämisessä ovat mukana Pelimiitti, Ylivieskan ja Alavieskan 4H-yhdistykset, Pelipaja sekä useat vapaaehtoiset. Tapahtumaa sponsoroi Gigantti (turnauspalkintoja). Lisätietoa laneista löytyy nettisivuilta: www.pelimiittilan.wixsite.com/info.

Pelimiitti LAN marraskuu 2018 mainos 1

Kyseistä pelitapahtumaa suunnittelen ja valmistelen pääasiassa lani-tiimin kanssa, joka on siis yhdestätoista vapaaehtoisesta nuoresta koostuva joukkio. Lani-tiimin kanssa kokoonnumme noin kahden viikon välein Discordissa suunnittelemaan näitä kyseisiä laneja, käyttäen apuna myös Google Drive -ohjelmaa. Lani-tiimi -toiminnan keskeisimpiä tavoitteita ovat nuorten osallisuuden ja vaikuttamismahdollisuuksien edistäminen sekä sosiaalinen vahvistuminen. Lani-tiimi -toiminta taas on osa Pelimiittiä, josta tulen kertomaan tarkemmin myöhemmin julkaistavassa postauksessa.

Laneihin on ilmoittauduttu aktiivisesti, sillä kahden ensimmäisen päivän aikana tuli peräti 11 ilmoittautumista! Tällä hetkellä on enää vain yksi paikka jäljellä, joten ilmeisesti alueen nuorilla on ollut intoa kokoontua pelaamaan porukalla :).

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s