Joskus alkukevään 2018 pakkasiltoina selasin normaaliin tapaan sosiaalisen median kanavia, ja törmäsin erään tuttavani profiilissa Humans with tattoos -projektiin. Mietin, että kenenköhän tahon rahoittamasta projektista on kyse, kunnes tajusin sen olevan Pinjan ja Mervin vapaaehtoispohjalla pyörivä blogi,  joka käsittelee tatuoituja ihmisiä, heidän kuviaan ja niiden taustalta löytyviä tarinoita. Tämän blogiprojektin tarkoitusta avataan sivuilla seuraavin sanoin (lainaukset ovat suoria ja napattu täältä):

”This is an independent blog dedicated to the people with ink on their skin. Our main purpose is to give ordinary people a chance to share the stories behind their tattoos. 

— there are lots of places and situations where inked people may face social stigma and prejudice based on their looks. We like to think that by telling their stories we can help to change those attitudes.

For us, tattoos are a form of art. That’s why we also want to introduce different kind of tattoo styles and pay respect to the professional tattoo artists around the world by letting them tell about their individual style in their own words.”

Lukiessani blogia huomasin uppoutuvani ihmisten tarinoihin ja mietteisiin. Respectit kaksikon tekemää työtä kohtaan kasvoi kasvamistaan, ja lopulta innostuin kantamaan oman korteni kekoon ja ilmoittauduin mukaan. Lopputulos on ollut luettavissa vuoden 2018 elokuusta lähtien täällä.

Humans With Tattoos

Jos muuten SINULTA löytyy yksi tai useampi kuva iholta, niin kannustan sinua ylittämään itsesi ja osallistumaan tähän projektiin. Ainakin itse ajattelen, tällä tavoin voin omalta osaltani olla mukana muuttamassa tatuointeihin liittyviä, negatiivisia asenteita parempaan suuntaan. Näyttää, että meitä tatuoituja tyyppejä on monenlaisia.

Kiitokset Pinjalle ja Merville upeasta työstä! ♥// POSTAUKSESSA KÄYTETYT KUVAT //

// SEURAA HWT-BLOGIA //

// KUVISSA NÄKYVIEN TATUOINTIEN TEKIJÄT //

Posted by:Damdamdidi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s